FOTBAL: Victorie 7-0 pentru Avântul Valea Mărului în liga a V-a Galați

5
În etapa din weekend din liga a V-a Galați s-au disputat doar meciurile din seria a II-a integral, din seria I s-a disputat un singur meci, restul fiind amânate din cauza terenurilor impraticabile. În seria a II-a liderul Siretul Piscu s-a distrat pe teren propriu cu cei de la Unirea Cosmești, echipa din Piscu s-a impus cu 5-1, a doua clasată, Avântul Valea Mărului a înregistrat scorul finalului de săptămână în fotbalul din județ, Avântul a trecut cu 7-0 de Recolta Munteni. Surpriza etapei s-a înregistrat la Barcea, unde echipa gazdă Olimipa a trecut cu 2-0 de echipa de pe locul 3, Voința Cudalbi. În subsolul clasamentului, Zorile Grivița, locul 9, penultimul a învins cu 4-0 Șoimii Fundeni, echipa de pe locul 10, ultimul, iar în duelul de la mijlocul clasametului, Inter Tudor Vladimirescu a învins cu 1-0 Foresta Șendreni. 
După etapa a XII-a (din XVIII), Siretul Piscu conduce cu 26 de puncte din 11 jocuri, liderul are un meci restant cu Recolta Munteni, din etapa a XI-a, echipele de pe locurile 2-3-4 au câte 25 de puncte dar sunt despărțite de golaveraj, locul 2 este ocupat de Avântul Valea Mărului 48-12,  Voința Cudalbi ocupă locul 3, golaveraj 35-13, iar locul 4 Inter Tudor Vladimirescu, golaveraj 32-18.   
Din seria I s-a disputat un singur meci Prutul Vlădești a cedat pe teren propriu 1-2 jocul cu liderul Agrojor Jorăști, celelalte jocuri: Voința Cișmele-Petrolul Schela, A.S. Cuca-Mălina Smârdan și Voința Șivița-Victoria Băleni au fost amânate. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal