FOTBAL: FCM Dunărea a învins ”lanterna”

5
Divizionara secundă FCM Dunăarea s-a impus în etapa a XXII-a pe teren propriu cu 4-1, la pauză 2-1 în fața ultimei clasate Farul Constanța, grație evoluției lui Iulian Apostol, fostul jucător al constănțenilor a fost omul meciului a marcat două goluri și a fost coautor la celelalte două. Dunărenii au deschis scorul în minutul 22 prin Florea Voicu din lovitură de la 11 metri obținută de Iulian Apostol. Farul Constanța a egalat în minutul 33 prin același procedeu, lovitură de la 11 metri, după un henț în careu al lui Panait. 
La pauză dunărenii au intrat în avantaj, Ionuț Enache a marcat în minutul 45 după o pasă a lui Iulian Apostol. După ce a obținut un penalty și a dat o pasă de gol a venit rândul lui Iulian Apostol să marcheze, în minutul 49 acesta a înscris prin intermediul unui șut de la aproape 11 metri. Fostul oțelar a marcat al doilea gol în minutul 78, dubla din meciul cu Farul Constanța este prima de la revenirea la FCM Dunărea a lui Iulian Apostol. 
FCM Dunărea: Olaru-Cristescu, Panait, Șomodean, Cristea, Chebac (68 Negoescu), Cucu, Voicu (76 Ousmane Gueye), Apostol, Chipirliu ( 71 Grosu), Enache. Antrenor: Octavian Grigore. 
După victoria cu Farul, dunărenii se mențin pe locul 8 cu 21 de puncte din 17 jocuri, golaveraj 19-23. Etapa viitoare FCM Dunărea va juca pe terenul vecinei de clasament, FC Dinamo II București, sâmbătă, 27 aprilie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal