FOTBAL: Juniorii A și B de la FC Oțelul, s-au calificat în play-off

2
În weekend s-au disputat meciurile ultimei etape din sezonul regulat al juniorilor A și B. Cele 6 echipe gălățene angrenate în cele două campionate au obținut 3 victorii și 3 înfrângeri. Juniorii de la FCM Dunărea au reușit o dublă victorie, au învins cu 3-2 (JA) și 3-0 ( JB), echipa Steaua București. A treia victorie a fost adusă de juniorii B de la LPS Galați în jocul de pe teren propriu cu FC Farul Constanța. Echipele FC Oțelul au pierdut ambele meciuri disputate la București cu Juventus, 1-2 (JA) și 3-4 (JB), iar a treia înfrângere a echipelor gălățene a venit în meciul juniorilor A de la LPS Galați, 1-2 cu FC Farul Constanța. 
Juniorii A de la FC Oțelul au terminat sezonul regulat pe locul 2 cu 48 de puncte, golaveraj 73-20 și s-au calificat în play-off. Cei de la FCM Dunărea au terminat pe locul 5 sezonul regulat cu 42 de puncte, golaveraj 37-27 și au ratat calificarea în play-off la 1 punct. LPS Galați a terminat sezonul regulat pe locul 10 cu 15 puncte, golaveraj 36-64. 
 
Juniorii B, FC Oțelul au terminat prima parte a sezonului pe locul 3 cu 49 de puncte, golaveraj 89-19 și s-au calificat și ei în play-off. Celelate echipe gălățene au terminat sezonul regulat pe locul 5, LPS Galați cu 42 de puncte, golaveraj 61-28 și pe locul 7, FCM Dunărea cu 26 de puncte, golaveraj 35-48. 
 
Alături de FC Oțelul în play-off s-au mai calificat alte 3 echipe: Viitorul Constanța, Rapid București și Juventus București (juniori A) și Viitorul Constanța, Farul Constanța și Steaua București (juniori B). În play-off cele patru echipe calificte vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar rezultatele din sezonul regulat dintre cele 4 echipe se vor păstra. Astfel la juniori A, play-off-ul pornește după următorul clasament: 1. Viitorul Constanța 14 puncte, 2. FC Oțelul 8 puncte, 3. FC Rapid București 6 puncte, 4. Juventus București 6 puncte. La juniori B play-off-ul începe după următorul clasament: 1. Viitorul Constanța 12 puncte, 2. Farul Constanța 8 puncte, 3. FC Oțelul 6 puncte, 4. FC Steaua București 5 puncte. La finalul play-off-ului echipe de pe primul loc se califică în faza finală. Celelalte echipe gălățene, FCM Dunărea și LPS Galați vor juca pentru stabilirea locurilor de clasament 5-10.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal