FOTBAL: Liderul a învins cu 8-0 ultima clasată în liga a IV-a Galați, juniori

13

Campiona din liga a IV-a juniori, Juventus Toflea, calcă pe urmele campioanei din liga seniorilor și se apropie de un nuo titlu în liga a IV-a Galați și de o nouă reprezentare în preliminariile campionatului juniorilor A1. În etapa a XXI-a din liga juniorilor, Juventus Toflea a învins cu 8-0 ultima clasată Victoria Independența și se menție în fruntea ligii a IV-a juniori cu 12 puncte avans față de urmăritoare și cu un golaveraj la fel de impresionant ca cel al campionilor de la seniori, 63 goluri marcate-16 încasate. Celelalte rezultate din liga a IV-a juniori etapa a XXI-a au fost: Sporting Liești-Muncitorul Ghidigeni 3-2, Metalosport-Quantum Club 1-2, Bujorii Târgu Bujor-Viitorul Costache Negri 0-5, Fulgerul Smulți-Avântul Matca 3-0, Gloria Ivești-Unirea Braniștea 2-6, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători 3-3, Sporting Tecuci a stat. 

Juventus Toflea, campioana en-titre conduce cu 65 de puncte, din 19 jocuri, locul 2 este ocupat de Unirea Braniștea cu 53 de puncte, din 19 jocuri, Muncitorul Ghidigeni  ocupă locul 3 cu 53 de puncte, din 20 de jocuri, echipele gălățene Metalosport și Quantum Club încheie plutonul din față cu 48 respetiv 45 de puncte.

Etapa viitoare sunt programate meciurile:  Avântul Vânători-Juventus Toflea, Quantum Club-Sporting Liești, Viitorul Costache Negri-Metalosport,
Unirea Braniștea-Fulgerul Smulți, Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor,
Sporting Tecuci-Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești, Victoria Independența-stă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal