FOTBAL: Metalosport s-a impus la scor în dery-ul municipal din liga a IV-a

19
Etapa a XX-a din liga a IV-a Galați a fost marcată de derby-ul municipiului Galați dintre Metalosport și Quantum Club. Deși a fost un derby de clasament între locul 2 (Metalosport) și Quantum Club (locul 3), Metalosport a învins categoric cu 5-0. Cu același scor a câștigat și campioana meciul din etapa curentă, Sporting Liești a trecut pe teren propriu de Muncitorul Ghidigeni cu 5-0 și a ajuns la un golaveraj năucitor, 101 goluri marcate și doar 19 încasate. Celelalte rezultate ale etapei a XX-a sunt: Gloria Ivești-Unirea Braniștea 2-0. Avântul Drăgănești-Avântul Vânători 4-3, Juventus Toflea-Victoria Independența 1-0, Fulgerul Smulți-Avântul Matca 3-0, Bujorii Târgu Bujor-Viitorul Costache Negri 1-1, Sporting Tecuci a stat. 
Sporting Liești continuă să conducă liga a IV-a cu 57 de puncte, din 19 meciuri, fără înfrângere, golaveraj 101-19, locul 2 este ocupat de Metalosport cu 48 de puncte din 20 de jocuri, golaveraj 74-26, Quantum Club este pe 3 cu 37 de puncte din 20 de jocuri, golaveraj 54-41. 
Etapa viitoare, (cu 9 etape înainte de final) se vor disputa jocurile: Quantum Club-Sporting Liești, Viitorul Costache Negri-Metalosport, Unirea Braniștea-Fulgerul Smulți, Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor, Sporting Tecuci-Gloria Ivești, Avântul Vânători-Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești, Victoria Independența-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal