FOTBAL: Șase victorii din șase meciuri pentru juniorii A și B gălățeni

6
Duminică s-au disputat meciurile din etapa a XIX-a din campionatele juniorilor A și B, seria a III-a. Toate cele 6 echipe gălățene care activează în cele două competiții (JA și JB) au câștigat meciurile disputate, pentru prima oară în acest sezon. Juniorii A de la FC Oțelul au învins pe teren propriu CF Brăila cu 9-0, FCM Dunărea a învins cu 4-1 la Năvodari, Săgeata, iar în derby-ul codașelor, LPS Galați a învins Delta Tulcea, la Tulcea cu 1-0. Juniorii B de la FC Oțelul au trecut „doar” cu 3-0 de cei de la CF Brăila, FCM Dunărea a învins Săgeata cu 2-1 același scor s-a înregistrat și în jocul de la Tulcea dintre Delta și LPS Galați. 
În clasamentul juniorilor A, FC Oțelul a urcat pe locul 2, grație și înfrângerii 0-2 a celor de la Rapid București (locul 2 înaintea etapei) la Juventus București, oțelarii ocupă locul secund cu 44 de puncte, golaveraj 69-16, FCM Dunărea ocupă locul 6 cu 33 de puncte iar LPS Galați ocupă locul 11 (penultimul) cu 9 puncte. Juniorii B de la FC Oțelul sunt pe locul 3 în serie cu 45 de puncte, golaveraj 83-13, LPS Galați ocupă locul 5 cu 36 de puncte iar FCM Dunărea se clasează pe locul 7 cu 19 puncte. 
Etapa viitoare, duminică, 14 aprilie, juniorii A de la FC Oțelul vor juca derby pentru locul 2 la București cu Rapid, FCM Dunărea va juca pe teren propriu, stadionul „Dunărea”, ora 12.00, cu Delta Tulcea iar LPS are programat un nou derby al codașelor pe teren propriu, stadionul „Siderurgistul”, ora 12.00, cu ultima clasată CS Otopeni. Juniorii B vor juca după același program, de la ora 14.00.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal