FOTBAL: Scorul campionatului pentru Sporting Liești în etapa a XXIV-a din liga a IV-a

5

Etapa a XXIV-a din liga a IV-a Galați, a fost una nebună. Cele două echipe din fruntea clasamentului s-au duelat de la distanță, care să marcheze mai multe goluri în poarta adversă. Primii au „mutat” cei de la Metalosport, sâmbătă, gălățenii le-au administrat un sec 10-0 celor de la Avântul Matca. Replica campionilor de la Liești nu s-a lăsat prea mult așteptată, duminică, liderul și probabil viitoarea campioană, a înregistrat scorul campionatului de până acum, 16-0 !! în fața celor de la Viitorul Costache Negri. În acestă rundă s-a înregistrat și un rezultat surpriză, ultima clasată, Bujorii Târgu Bujor a învins cu 4-3, echipa de pe locul 3, Unirea Braniștea. Celelalte rezultate au fost: Avântul Drăgănești-Quantum Club Galați 4-4, Victoria Independența-Avântul Vânători 0-0. 
În clasament, Sporting Liești se află la conducere cu 63 de puncte, golaveraj 120-19, iar Metalosport este pe 2 cu 54 de puncte, golaveraj 87-28. În subsolul clasamentului, pentru cele două locuri care duc în liga a V-a se luptă 3 echipe, locul 12 este ocupat de Viitorul Costache Negri cu 17 puncte, golaveraj 42-84,  pe locul 13 se clasează Avântul Matca cu 14 puncte, golaveraj 27-61, iar ultimul loc este ocupat de Bujorii Târgu Bujor, cu 14 puncte din 22 de jocuri, golaveraj 34-85. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Avântul Matca-Sporting Liești, Unirea Braniștea-Metalosport, Sporting Tecuci-Bujorii Târgu Bujor, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți, Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența, Quantum Club Galați-Juventus Toflea, Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal