FOTBAL: Voința Cudalbi s-a impus în derby-ul seriei secunde din liga a V-a

5
 
În weeked s-a disputat una din ultimele etape din liga a V-a, Campionatul Județean de Seniori. Dacă în seria I lucurile sunt lămurite, Agojor Jorăști este ca și promovată în liga a IV-a, echipa din Jorăști mai are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a-și asigura promovarea, în seria secundă lupta pentru primul loc este aprigă, pentru primul loc se luptă trei echipe. Liderul seriei și echipa cu cele mai multe șanse de promovare este Avântul Valea Mărului cu 37 de puncte, la 3 puncte distanță de principala urmăritoare, Voința Cudalbi (34 de puncte) și Inter Tudor Vladimirescu 32 de puncte. Echipa din Tudor Vladimirescu și-a diminuat șansele de promovare după ce în etapa din weekend a pierdut pe teren propriu 0-1 derby-ul cu Voința Cudalbi. 
Rezultatele din etapa a XVI-a sunt: seria a II-a, Olimpia Barcea-Avântul Valea Mărului 1-3, Foresta Șendreni-Unirea Cosmești 7-0, Șoimii Fundeni-Recolta Munteni 3-1 (prima victorie și primele puncte acumulate de echipa din Fundeni în acest sezon), Zorile Grivița-Siretul Piscu 1-2 și Inter Tudor Vladimirescu-Voința Cudalbi 0-1. Seria a I-a: Agrojor Jorăști-Petrolul Schela 4-1, Victoria Băleni-Mălina Smârdan 2-3, Voința Șivița-Voința Cișmele 0-3, Flacăra Pechea-AS Cuca 4-0. 
Etapa viitoare, cea de a XVII-a, penultima, se va juca duminică, 12 mai și programează jocurile: seria I, Petrolul Schela-Victoria Băleni, Flacăra Pechea-Mălina Smârdan, Voința Cișmele-Prutul Vlădești, AS Cuca-Voința Șivița, liderul Agorjor Jorăști stă. Seria a II-a: Avântul Valea Mărului-Zorile Grivița, Voința Cudalbi-Foresta Șendreni, Siretul Piscu-Inter Tudor Vladimirescu, Olimpia Barcea-Recolta Munteni și Unirea Cosmești-Șoimii Fundeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal