FUTSAL: United întâlnește luni campioana

2
Cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat, United va susține cea mai dificilă deplasare din acest sezon. Luni, de la ora 18.00, vicecampioana 2011, va juca pe terenul multiplei campioane City us Târgu Mureș, adversara tradițională a gălățenilor în cele 3 finale disputate sezoanele trecute. Jocul este abordat de pe poziții diferite de cele două echipe, United are nevoie de puncte pentru a-și consolida locul 4 la finalul sezonului regulat în timp ce mureșenii sunt deja câștigătorii primei părți a sezonului. 
După înfrângerea de acasă cu Spicom, echipa pregătită de David Asandei, a rămas pe locul 4 cu 28 de puncte, golaveraj 91-73 dar adversarele pentru locul 4, Progresul Focșani și ACS Odorheiu Secuiesc sunt aproape de gălățeni. Progresul are 27 de puncte iar în etapa curentă va avea un meci la fel greu ca United, la Spicom Sfântu Gheorghe, harghitenii de la ACS Odorhei au un meci mai ușor în etapa a XX-a la Dava Deva (locul 9), dar programul până la finalul sezonului regulat le este favorabil gălățenilor, în ultimele două  etape United va juca acasă cu CSMS Iași (locul 7) și la Inter Teliu Brașov ( locul 11, ultimul), Progresul va juca cu City us Târgu Mureș și CSMS Iași, iar ACS Odorhei mai are de jucat Spicom Sfântu Gheorghe și City us Tg. Mureș. Echipa care se va clasa pe locul 4 la finalul sezonului regulat va juca în play-off cu locul 5, după sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar echipa de pe 4 va juca meciul decisiv, dacă este cazul, pe teren propriu. 
Ultima victorie a gălățenilor în fața celor de la Târgu Mureș datează din 26 aprilie 2010, când în semifinalele ligii I, United a învins la Galați, echipa din Târgu Mureș cu 3-2. În tur City us a învins United cu 7-5 deși la pauză gălățenii conduceau cu 3-2. Jocul de luni va fi arbitrat de piteștenii Bogdan Sorescu și Vasile Daniel Pop, rezervă a fost delegat Ilie Șandru din Pitești iar observator va fi Virgil Lup din Aiud.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal