FUTSAL: United termină sezonul regulat pe terenul ultimei clasate

3
Liga I de futsal programează în acest final de săptămână meciurile din ultima etapă a sezonului regulat, rundă în care United va juca pe terenul ultimei clasate Inter Teliu Brașov. United, are nevoie de toate cele 3 puncte dinn confruntarea cu ultima clasată pentru a se menține pe locul 4 și să beneficieze de meciul decisiv pe teren propriu în play-off. Misiunea gălățenilor pare a fi destul de facilă, Inter Teliu Brașov a câștigat până acum doar 4 puncte, o victorie 8-3 cu Dava Deva și un meci egal surpriză 7-7 cu Spicom Sfântu Gheorghe.
Cel mai probabil United va juca în play-off cu ACS Odorheiu Secuiesc, ambele echipe au câte 29 de puncte, dar sunt despărțite de golaveraj, United 101-87, ACS Odorhei 99-87. Adversarul gălățenilor în play-off ar putea fi și echipa de pe locul 6, Progresul Focșani, aceștia au 27 de puncte iar o victorie a progresiștilor în ultim etapă la Iași și un eșec previzibil al celor de la ACS Odorhei la Târgu Mureș ar face ca United și Progresul să se dueleze în prima etapă din play-off. 
Jocul cu Inter Teliu se va disputa duminică, de la ora 17.00, în Sala de Sport a Școlii Generale nr 11 din Brașov și va fi arbitrat de nemțeni, Marius Nastasa din Piatra Neamț și Ionuț Nacu din Roman, vor fi arbitri, rezervă a fost delegat Petre Meterciuc din Târgu Neamț iar observator va fi Robert Ghioane din Bacău. În tur United a trecut de Inter Teliu cu 10-2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal