FUTSAL: Vicecampiona 2012 a învins-o pe cea din 2011

7
Duelul ultimelor două vicecampioane din futsalul românesc, United 2011 și Spicom 2012, a fost câștigat de cea mai recentă cu 4-1 după ce la pauză, echipa din Covasna conducea cu 3-0. 
Începutul de meci a fost groaznic pentru cei de la United, la una din primele faze la poarta lui Petrișor Toniță, Spicom a deschis scorul. La următoarea fază a meciului United se avântă în atac, gălățenii sunt prinși pe contraatac și Spicom a marcat pentru 2-0. În prima parte gălățenii au avut și ei șanse de a marca, Apostol, Bâgu, Dodan, Ivan și Iorga l-au încercat pe Andrei Grigoraș (portarul de la Spicom) dar acesta a fost de nebătut iar când a fost învins a fost salvat de un coechipier, acesta a scos mingea din fața porții goale. Pe final de repriză în urma unui alt contraatac cei de la Spicom au făcut 3-0. 
Partea a doua începe cu un United mai ofensiv, în primele minute din partea secundă gălățenii ratează două șanse mari de a marca, prin Tudose și Bâgu, căpitanul a trimis mingea în bară. În minutul 5, Daniel Popliacă lansat excelent de portarul Petrișor Toniță scapă pe contraatac timite mingea pe sub Grigoraș ieșit mult în întâmpinare și înscrie pentru United. Două minute mai târziu același Daniel Popliacă este faultat în suprafața de pedeapsă și obține lovitură de la 6 metri (penalty). Căpitanul Mihăiță Bâgu a executat dar Grigoraș a apărat. După ratarea loviturii de la 6 metri United mai ratează câteva șanse de a marca prin Ivan și Buleandră. În minutul 14 cei de la Spicom mai înscriu o dată. La 1-4 antrenorul gălățean scoate portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac, Daniel Popliacă îmbracă tricoul distinctiv de jucător-portar, United fixează ca la hochei echipa adversă în 9 metri dar nu atacă decisiv poarta. Pe final de meci „fixarea” gălățeană își arată roadele dar mingea trimisă de Cătălin Ivan lovește bara. Chiar dacă a încasat 4 goluri portarul gălățean Petrișor Toniță a avut o evoluție bună a avut mai multe intervenții mai ales în prima repriză.
United: Toniță-Bâgu (căpitan), Ivan, Apostol, Buleandră, Dodan, Iorga, Popliacă, Dănăilă, Tudose, Cojoc, Tănăsilă, Salichi. Antrenor David Asandei.      
După înfrângerea de astăzi United rămâne pe locul 4 cu 28 de puncte din 17 jocuri, etapa viitoare gălățenii vor juca pe terenul campionilor de la City us Târgu Mureș, luni, 8 aprilie, de la ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal