HANDBAL: HC Danubius-CSM Ploiești 25-22 (15-5), în etapa a XIX-a din Liga Națională

4
sursa foto: www.cristianvoiculescu.ro
În etapa a XIX-a din Liga națională, HC Danubius a obținut al treilea susces din acest sezon. Fetele Alexandrinei Soare au trecut în acestă etapă de una dintre contracandidatele la retrogradare, CSM Ploiești cu 25-22, după ce la pauză echipa gălățeană conducea cu 15-5. 

Pentru HC Danubius au marcat: Carmen Gheorghe 7, Yrina Glibko 6, Iaroslava Burlacenko 4, Iulia Artean 4, Mihaela Pătuleanu 2, Yulia Zaremba 2. Portarul Daniela Ancerencu a făcut un nou meci mare și a avut 17 intervenții.

Cu cele două puncte acumulate miercuri, HC Danubius ajunge la 7 puncte din 17 jocuri (locul 11), la 4 puncte distanță de primul loc salvator ocupat de SCM Craiova cu 11 puncte (18 jocuri) aceiași distanță este și față de adversara de miercuri, CSM Ploiești (17 jocuri). Pentru a rămâne în Liga Națională, Danubius trebuie să câștige 2 din cele 3 jocuri pe care le mai are de disputat, pe terenul campionelor de la Oltchim, în etapa viitoare, pe terenul vicecampioanelor, în etapa a XXI-a și pe teren propriu cu HCM Roman, iar Ploieștiul sau Craiova să piardă toate cele trei meciuri pe care le mai au de disputat, Ploieștiul va mai juca acasă cu HCM Baia Mare și CSM București și la Roman iar Craiova va mai juca două meciuri, ambele în deplasare la Zalău și la Corona Brașov.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal