HANDBAL: Yrina Glibko lidera clasamentului marcatoarelor din LN

7
foto:www.cristianvoiculescu.ro
După disputarea a 18 din cele 22 de etape din Liga Națională Feminină, Irina Glibko se menține pe primul loc în clasamentul marcatoarelor „Trofeul Simona Arghir Sandu”. În ultima etapă din LN, ucrainianca de 23 de a marcat 11 goluri în poarta celor de la Corona Brașov și a ajuns la 151 de goluri marcate pentru Danubius în liga națională. Principala urmăritoare a Irinei în clasamentul marcatoarelor, fosta jucătoare de la HC Oțelul, Alina Horjea a marcat în etapa a XVIII-a, 10 goluri în poarta celor de la CSM București și a ajuns la 135 de goluri în LN. Pe locul 3 în clasamentul marcatoarelor din Liga Națională este Melinda Geiger de la HCM Baia Mare cu 117 goluri marcate. 

Cele 151 de goluri au fost marcate de Irina Glibko astfel: Corona Braşov 16 goluri (tur), SCM Craiova 14 (retur), HCM Baia Mare 13, Corona Brașov 11 (retur), CSM
Ploieşti
11, HC Zalău (retur) 10, SCM Craiova 10 (tur), HC Zalău (tur), Oltchim
Râmnicu Vâlcea, HC Dunărea Brăila (retur) şi CSM Bucureşti (tur)
câte 9, Universitatea Jolidon Cluj Napoca (tur) şi HC Dunărea Brăila (tur)
câte 8, HCM Roman 6, ”U” Cluj 5 (retur), CSM București (retur) 3. 
Altfel, celelalte marcatoare în acest sezon pentru HC Danubius sunt: Iulia Zaremba 46, Daciana Curtean 39, Carmen Gheorghe 27, Yaroslava Burlacenko 23, Mihaela Pătuleanu 19, Cătălina Cioaric 17, Irina Lazarin 17, Delia Mărginean 13, Mirabela Criclevit 8, Maricica Trandafir 2 și Alexandra Dodan 1.

Altfel, HC Danubius va juca miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu CSM Ploiești, pentru jocul cu echipa din Ploiești, biletele costă 5 lei intrarea generală.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal