HOCHEI: Dunarea U 18 începe luni finala mică cu Steaua

1

După o lungă pauză de peste o lună de la finalul sezonului regulat, hocheisții de la Dunărea U 18 vor susține de luni până miercuri (în fiecare zi de la ora 16.00) jocurile din finala mică a Campiontului Național U 18, cu Steaua București. Sistemul de desfășurare al finalei este de cel mai bun din trei meciuri, toate partidele din finală se vor juca la București, pentru că patinoarul „Dunărea” a fost închis la începutul lunii februarie.

Dunărea U 18 a terminat sezonul regulat pe locul 4 cu 21 de puncte din 19 jocuri, 6 victorii, 13 înfrângeri, golaveraj 65-105, adversarii gălățenilor din finala mică au termint pe 3 cu 30 de puncte. Sezonul regulat al CN U 18 a fost marcat de amânări, reprogramări și meciuri la foc automat, iar meciul CSM Dunărea-CS Școlar Miercurea Ciuc, restant de la turneul de la Miercurea Ciuc la care gălățenii nu au putut ajunge din cauza condițiilor meteo a fost anulat de FR Hochei, pentru că nu mai poate influneța ieraarhia la finalul sezonului regulat.

În acest sezon Dunărea U18 și Steaua U 18 s-au întâlnit de 5 ori, de două ori s-au impus dunărenii 5-0 la turneul de la Gheorgheni și 4-3 după prelungiri la turneul de la Galați, Steaua s-a impus în celelalte 3 meciuri, de două ori 9-4 iar un meci s-a terminat 2-1, după loviturile de departajare

Cele două echipe s-a întâlnit și în finala mică a sezonului precedent, Steaua s-a impus cu 2-0 la general după 3-1 la Galați și 4-3 după prelungiri la București. 

Rămași fără gheață de la inceputul lunii februarie, hocheiștii de la Dunărea s-au pregătit pentru finala cu Steaua la patinoar…dar pe uscat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal