MINIFOTBAL: Galati, Focșani și Otopeni în preliminariile turneului final al Campionatului National

10
Pentru a ajunge la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal, câștigătorea campionatului „Viața Liberă” Galați va trebui să treacă prin focurile unui turneu de baraj. Acesta se va desfășura în perioada 15-16 iunie sau 22-23 iunie și se va disputa la Buzău. Campioana galațiului a fost repartizată în urma tragerii la sorți în grupa a II-a, alături de campioanele din Otopeni județul Ilfov și Focșani. În grupa de calificare la turneul final cele trei chipe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare iar câștigătoarea grupei se va califica la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Turneul final se va disputa în perioada 4-7 iulie și va fi găzduit de orașul Hunedoara. 
În campionatul de minifotbal „Viața Liberă” din Galați, pe primul loc se află echipa Oțelul iar adversarele oțelarilor la turneul final ar putea fi, Sport Klub de la Otopeni, echipă clasată pe primul loc în acest moment în Liga de Minifotbal Ilfov și Sanorom Boloteşti, echipa de pe primul loc din Campionatul de Minifotbal din Vrancea. 
 La precedenta ediție a turneului final CN Minifotbal disputată la Deva, campiona  ligii „Viața Liberă” Bronx, s-a oprit în faza grupelor unde a terminat pe locul 3 cu 6 puncte, 2 victorii (4-3 cu Old Forex Mediaş (marcatori: Petrişor Tudosă 2, Cristian Baltă
şi Marius Humelnicu) şi 3-1 cu Nigeria Reşiţa (marcatori Nicuşor Ilie şi
Marius Humelnicu) 2 înfrângeri ( 0-3 cu  Avantaje Deva şi 1-3 cu Euro Glia Nuşfalău),
golaveraj 8-10. Și cei de la Bronx au fost nevoiți să joace meciuri de baraj pentru a ajunge la tuneul final, meciurile de baraj s-au jucat la Buzău iar adversarii gălățenilor au fost  Juventus Buuftea şi Inter Tulcea, grupa a fost câștigată de Bronx cu 6 puncte după victoriile 4-1 cu Juventus Buftea și 6-2 cu Inter Tulcea.
La turneul final de la Hunedoara vor participa 20 de echipe, campioana en-titre, Magic Iaşi, alături de campioanele din Sălaj (Zalău), Buzău,
Timiș (Timişoara), Hunedoara (Deva), Prahova (Ploiești) sunt calificate
direct, datorită locurilor fruntașe din clasamentul național al FMFR. La turneul final din oficiu s-a calificat și campiona din orașul gazdă, Hunedoara. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal