RUGBY: La un eseu de punctul bonus. RCM Galați-Stejarul Buzău 15-32

2

RCM Galați a fost aproape de a anula penalizarea impusă de FR Rugby etapa trecută în meciul cu Poli Agro Iași, gălățenii au marcat 3 eseuri în meicul Stejarul Buzău pierdut 15-32, la pauză 5-18, iar dacă mai marcau un eseu ar fi obținut punctul bonus ofensiv și ar fi anulat penalizarea. 

Buzăul a inceput tare meciul a marcat în debutul meciului, minutul 7, prin intermediul unei lovituri de pedeapsă. Peste zece minute, oaspeții dublează avantajul prin același procedeu, lovitură de pedeapsă, înainte de a doua lovitură de pedeapsă buzoienii au mai ratat șansa de a pune puncte pe tabelă, au ratat tot o lovitură de pedeapsă. Echipa din Buzău continuă să fie la cârma jocului și în minutul 21 marchează primul eseu al meciului dar nu reușește să îl transforme. Finalul de repriză este jucat în ritm alert, stejarii buzoinei mai înscriu un eseu în minutul 37, pe care îl și transformă iar gălățenii marchează primele puncte în DNS la ultima fază  a primei reprize, un eseu netransformat. În moment inscrierii eseului gălățenii jucau cu un om mai puțin unul dintre ei a fost eliminat 10 minute (cartonaș galben)  în minutul 37 de către arbitrul principal la sesizarea arbitrului de margine. 
Și partea secundă  fost începută tare de oaspeți, în primele 10 minute ale jocului au marcat 2 eseuri ambele transformate. Ultima parte a meciului a fost dominată de gălățeni au încercat să se apropie de echipa din Buzău, la jumătatea reprizei au înscris o încercare netransformată iar la ultima fază a jocului au marcat o nouă încercare dar nici acesta nu a fost transformată. 
După primele două etape din DNS, RCM Galați ocupă locul 8 cu -1 punct, esaveraj 15-37. Etapa viitoare, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10.00, RCM Galați va juca la Petroșani cu Știința.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal