RUGBY: RCM Galați și Bucovina Suceava, singurele echipe fără victorie din DNS

42
După disputarea a jumătate din meciurile turului ligii secunde de rugby, două din cele opt echipe care activează în Divizia Națională de Seniori , nu au conoscut gustul victoriei. RCM Galați și Bucovina Suceava au pierdut toate cele 3 jocuri disputate până acum în DNS și ocupă ultimele două locuri în clasmaent. 
Poli Agro Iași-RCM Galați  5-0 oficial (43-5, pe teren)
Debutul în Divizia Națională de Seniori a fost total nefast pentru rugbyștii gălăeni, aceștia au fost nevoiți să se declare învinși la masa verde, 0-5 în meciul cu Poli Agro Iași, pentru că s-au încurcat în ițele regulamentului și nu au înscris 5 jucători sub 21 de ani pe foaia de joc și au fost penalizați de FR Rugby cu -1 punct. Pentru că tot au bătut drumul până la Iași gălățenii au jucat un meci amical pierdut cu 5-43. 
RCM Galați-Stejarul Buzău  15-32 (5-18, la pauză)

Primul adversar de acasă în DNS avea să fie liderul Stejarul Buzău, buzoienii s-au impus cu 32-15 la pauză 5-18, gălățenii au  oferit o replică mai aspră în partea secundă când au punctat prin două eseuri, la fel ca în prima etapă gălățenii au dat peste o echipă cu experiență mai mare în DNS și care vrea să facă pasul în Superliga 
Știința Petroșani-RCM Galați 39-14 (12-14, la pauză)
La fel ca în meciul cu Stejarul Buzău, echipa pregătită de Marius Secuianu a făcut o repriză bună, de data aceasta prima, la pauză gălățenii conduceau cu 14-12. În partea a secundă gălățenii nu au mai marcat nici un punct iar cei de la Petroșani au punctat până la 39-14. 
În clasmenetul DNS, RCM Galați ocupă locul 8 în clasament cu -1 punct, esaveraj 29-76, etapa vitoare RCM Galați va juca pe teren propriu cu cealaltă echipă fără victorie din DNS, Bucovina Suceava, meciul se va juca duminică, 21 aprilie, de la ora 10.00, pe stadionul „Municipal”.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal