FOTBAL: Avântul Valea Mărului și Agrojor Jorăști au promovat în liga a IV-a

7

În liga a V-a Galați, Campiontul Județean de Seniori, cea de a doua competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați, cu două etape înainte de finalul campionatului, „jocurile” s-a încheiat. În etapa a XVII-a (penultima), în seria a II-a, liderul Avântul Valea Mărului a învins cu 6-1 codașa Zorile Grivița și profitând de eșecul pe teren propriu al principalei urmăritoare, Voința Cudalbi 0-2 cu Foresta Șendreni și-a asigurat și matematic promovarea în liga a IV-a Galați. Cu o etapă înainte de final, Avântul Valea Mărului a ajuns la 40 de puncte din 17 jocuri, iar Voința Cudalbi a acumulat 34 de puncte din 17 jocuri. Celelalte rezultate ale etapei a XVII-a din seria a II-a au fost: Unirea Cosmești-Șoimii Fundeni 9-1, Olimpia Barcea-Recolta Munteni 6-0 și Siretul Piscu-Inter Tudor Vladimirescu 5-1.

În prima serie liderul Agrojor Jorăști a stat, cu o etapă înainte de final echipa din Jorăști are 38 de puncte din 15 jocuri, iar principala urmăritoare Voința Cișmele are 30 de puncte din 14 jocuri și nu mai poate ajunge liderul. În etapa a XVII-a rezultatele înregistrate au fost: Petrolul Schela-Victoria Băleni 3-0, Flacăr Pechea-Mălina Smărdan 2-0, Voința Cișmele-Prutul Vlădești 4-2 și AS Cuca-Voința Șivița 4-3.

Ultima etapă programează meciurile: seria I: Agrojor Jorăști-Voința Cișmele, Mălina Smârdan-Petrolul Schela, Prutul Vlădești-AS Cuca, Voința Șivița-Flacăra Pechea, Victoria Băleni-stă; seria a II-a: Inter Tudor Vladimirescu-Avântul Valea Mărului, Șoimii Fundeni-Voința Cudalbi, Recolta Munteni-Unirea Cosmești, Foresta Șendreni-Siretul Piscu, Zorile Grivița-Olimpia Barcea.     

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal