FOTBAL: Etapa de Paști din liga a IV-a se joacă în Sâmbăta Mare

10
Pentru prima oară în acest sezon, o etapă din liga a IV-a se va juca în aceiați zi și de la aceiași ora. Etapa pascală din liga a IV-a se va juca sâmbătă, de la ora 12.00 și programează meciuri interesante. 
Avântul Matca-Sporting Liești, în tur 5-10
 
Liderul, Sportring Lieşti se va deplasa pe terenul ultimei clasate, Avântul Matca şi este posibil să reediteze sau chiar să doboare scorul campionatului de etapa trecută. Jocul va fi arbitrat de: Alin Florin Dragomir, Daniel Tica și George Alexandru Ionescu. 
Unirea Braniștea-Metalosport, în tur 2-0 
Derby-ul etapei pascale se va juca la Braniștea, între Unirea din localitate, locul 3 și urmăritoarea liderului, Metalosport. Jocul este important pentru gazde, cei de la Metalosport mai au nevoie de 2 puncte pentru a-și asigura și matematic locul 2.  Arbitri: Victor Salabina, Ovidiu Dumitru Lupu și Tiberiu Muraru 
Quantum Club-Juventus Toflea, în tur 1-4 
Al doilea derby de clasament al etapei se va disputa între gălățenii de la Quantum Club și Juventus Toflea, jocul este un adevărat derby pentru locul 4, între Quantum Club, locul 4 cu 38 de puncte și Unirea Braniștea, locul 5 cu 37 de puncte. Arbitri: Bogdan Dumitru Balaban, Simona Renta și Marian Istrate. 
Sporting Tecuci-Bujorii Târgu Bujor, în tur 2-3 
Duleul dintre fostele echipe de liga a III-a, Sporting Tecuci și Bujorii Târgu Bujor, are o favorită certă, gazdele jocului de pe „Municipalul” tecucean, Sporting. Tecucenii sunt la mijlocul clasamentului fără grijile retorgradării sau promovării, în timp ce Bujorii sunt pe locul 14 (penultimul) cu 14 puncte. Arbitri: Ciprian Carp, Claudiu Crăciun, Dan Radu Zarnescu. 
Gloria Ivești-Fulgerul Smulți, în tur 2-0 
Cu 7 etape înainte de finalul campionatului, Gloria și Fulgerul sunt lipsite de griji. Arbitri: Gabriel Dorin Mihai, Andrei Bogdan Misir, Daniel Costel Luncasu. 
Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești, în tur 0-2 
Jocul este foarte important pentru echipa gazdă, aceștia ocupă locul 13 cu 17 puncte în clasament, prima echipă care se salvează, cu 3 puncte mai mult decât Bujorii. Arbitri: Ionuț Flavius Cojocaru, Ionuț Gaiu, Sorin Lazar. 
Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența, în tur 0-5
  
„Muncitorii” de la Ghidgeni au un final de sezon liniștiti, departe de retrogradare/promovare, oaspeții de la Independențaaau nevoie de puncte pentru a se îndepărta de locurile retorogradabile, Munictorul locul 9 cu 29 de puncte, Victoria, locul 12 cu 24 de puncte). Arbitri: Marian Dinu, Liviu Dumitru Ristea și Marian Cornel Munteanu. 

Avântul Vânători- stă, de la ora 10.00, se vor juca meciurile din liga a IV-a juniori, după același program. În liga a V-a este pauză, etapa următoare este programată duminică, 12 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal