FOTBAL: Favoritele s-au impus în etapa de Paști din liga a IV-a Galați

2
În etapa pascală din liga a IV-a Galați, cea de a XXIV-a, meciurile s-au disputat toate de la aceiași oră și în aceiași zi, iar favoritele și-au respectat blazonul și s-au impus. Campioana în exercițiu, liderul și viitoarea campioană, Sporting Liești, a învins cu 5-1 pe terenul ultimei clasate, Avântul Matca. Derby-ul etapei, între urmăritoarele liderului, Unirea Braniștea-Metalosport s-a închiat cu victoria oaspeților 4-1 și gălățenii și-au asigurat și matematic locul 2. Al doilea derby al etapei, cel dintre Quantum Club Galați și Juventus Toflea, s-a încheiat cu succesul categoric al gălățenilor cu 4-0. Celalalte rezultate ale rundei sunt: Sporting Tecuci-Bujorii Târgu Bujor 5-3, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți 7-3, Muncitorul Ghidigeni-Victora Independența 1-1. Avântul Vânători a stat, iar rezultatul jocului Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești, terminat pe teren 4-4, va fi stabilit de comisiile Asociațeiei Județene de Fotbal Galați, ca urmare a contestației despuse de cei de la Avântul Drăgănești. 
Sporting Liești ajunge la 66 de puncte în clasament din 22 de jocuri, în continuare fără înfrângere, golaveraj 125-20  (+105!), Metalosport este pe 2 cu 57 de puncte din 23 de jocuri, golaveraj 91-29 (+62) iar Quantum Club incheie podiumul cu 41 de puncte din 23 de jocuri, golaveraj 62-48 (+14). 
Etapa viitoare sunt programte meciurile: Sporting Liești-Unirea Braniștea, Metalosport-Sporting Tecuci, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești, Avântul Drăgănești-Avântul Matca, Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni, Fulgerul Smulți-stă. 
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal