FOTBAL: Favoritele s-a impus în etapa a XXVII-a din liga a IV-a

6
În weekend s-a disputat o nouă etapă în liga a IV-a Galați, cea de a XXVII-a, rundă în care s-au impus favoritele. Campionii de la Sporting Liești au învins cu 5-1 pe teren propriu Gloria Ivești, Metalosport a învins cu 4-3 Fulgerul Smulți, Quantum Club a trecut la Ghdigeni de Muncitorul cu 2-1, Juventus Toflea a învins cu 3-0 Unirea Braniștea, Avântul Drăgănești a învins cu 4-1 Sporting Tecuci, Avântul Vânători a câștigat cu 3-1 jocul cu ultima clasată Viitorul Costache Negri, Victoria Independența a învins la limită cu 1-0 ultima clasată Avântul Matca. 
Situația în clasament rămâne neschimbată, Sporting Liești conduce cu maximum de puncte 75, golaveraj 152-22, Metalosport este pe 2 cu 66 de puncte, locul 3 este ocupat de Quantum Club cu 46 de puncte iar locul 4 este ocupat de Juventus Toflea cu 46 de puncte. În subsolul clasamentului situația este neschimbată, Viitorul Costache Negri este pe 13 cu 17 puncte iar locurile care duc în liga a V-a sunt ocupate de Bujorii Tîrgu Bujor și Avântul Matca ambele cu câte 14 puncte. 
Etapa viitoare sunt programate meciurile: Fulgerul Smulți-Sporting Liești, Bujorii Târgu Bujor-Metalosport, Gloria Ivești-Avântul Drăgănești, Sporting Tecuci-Juventus Toflea, Unirea Braniștea-Victoria Independența, Avîntul Matca-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni, Quantum Club stă.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal