FOTBAL: FCM Dunărea a învins și a scăpat momentan de griji

9
În etapa a XXVI-a din liga secundă de fotbal, FCM Dunărea a învins pe teren propriu cu 2-0, la pauză 0-0 Unirea Slobozia. Victoria gălățenilor s-a conturat în partea a doua deși din minutul 2 dunărenii evoluau în superioritate numerciă. Prima reușită a gălățenilor a fost un autogol (min 57), după o acțiune a lui Enache unul dintre adversari a deviat mingea în poartă iar golul secund a fost marcat în minutul 69 de Voicu Florea. Etapa de astăzi a fost favorabilă pentru dunăreni, adversarele în lupta pentru evitarea retrogrdării au pierdut, Rapid CFR Suceava a cedat pe teren propriu 0-1 cu CF Brăila, Chindia Târgoviște a pierdut 4-1 pe terenul ultimei clasate Farul Constanța iar Dinamo II a pierdut 0-1 pe teren propriu cu ACS Buftea. 
FCM Dunărea: Olaru, Radu, Panait, Șomodean, Cristea, Negoescu, Apostol (46 Asanache), Cristescu (74 Moroșanu), Enache, Drăgan (50 Voicu Florea), Chipirliu. Antrenor Octavian Grigore.  
După rezultatel din acestă etapă, FCM Dunărea urcă până pe locul 7 cu 25 de puncte, golaveraj 21-27, la 5 puncte de ultimul loc care duce în liga a III-a dar și cu un program destul de dificil, etapa viitoare FCM Dunărea va juca la Brăila, în etapa a XVIII-a FCM Dunărea stă, apoi urmează jocul de pe terenul celor de la Săgeata Năvodari, echipă implicată în lupta pentru promovare iar în ultima etapă FCM Dunărea va juca pe teren propriu cu Sportul Studențesc.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal