FOTBAL: Juniorii A (FC Oțelul) joacă derby pentru primul loc cu Viitorul Constanța

10
În play-off-ul/play-out-ul Campionatului Național al juniorilor A și B, joi, 9 mai este programată o nouă etapă, cea de a II-a. În runda secundă în seria a III-a, juniori A, este programat derby-ul pentru locul 1 între gazdele de la Viitorul Constanța și FC Oțelul. După prima etapă din play-off, Viitorul Cosntanța este pe primul loc cu 17 puncte din 7 jocuri, iar FC Oțelul este pe 2 cu 11 puncte din 7 jocuri, golaveraj 22-9. Pentru a mai păstra șanse de a se califica la turneul semifinal, juniorii gălățeni au nevoie de  victorie, în semifinale se califică echipa de pe primul loc. În sezonul regulat, FC Oțelul și Viitorul s-au întâlnit de 2 ori, ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, la Galați a fost 1-1 iar la Ovidiu (Constanța), jocul s-a terminat 2-2.
Și juniorii B de la FC Oțelul vor juca în deplasare în etapa a II-a din play-off, gălățenii, locul 3 cu 6 puncte, golaveraj 10-10, vor juca la București cu FC Steaua, locul 4 cu 5 puncte. În sezonul regulat, FC Oțelul a câștigat 6 puncte în dubla dispută cu FC Steaua, la Galați, oțelarii s-au impus cu 3-0 iar la București a fost 1-1. 
Celelalte echipe gălățene de juniori A și B care evoluează în play-ot vor juca pe teren propriu, joi, 9 mai, de la ora 12.00, juniori A de la FCM Dunărea vor juca
cu Farul Constanța (stadion „Dunărea”) iar LPS va întâlni Săgeata
Năvodari (stadion „Siderurgistul”, ora 12.00). În competiția juniorilor
B, LPS Galați și FCM Dunărea vor juca între ele, joi, 9 mai, ora 14.00,
stadion „Siderurgistul”.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal