FOTBAL: Quantum Club Galați a învins liderul în liga a IV-a juniori

4

În Sâmbăta Mare, în deschiderea meciurilor seniorilor, s-au disputat meciurile din etapa a XXIV-a din liga a IV-a juniori. Campioana și liderul ligii juniorilor, Juventus Toflea, a mai înregistrat un eșec, cel de al patrulea în acest sezon, cei de la Toflea au cedat 0-2 la Galați în fața celor de la Quantum Club. De înfrângerea campionilor au profitat urmăritoarele, Muncitorul Ghidigeni și Metalosport care au câștigat meciurile din etapa de sâmbătă, Muncitorul 5-0 cu Victoria Independența și Metalosport 5-4 la Braniștea cu Unirea. 
Celelalte rezultate ale etapei pascale au fost: Avântul Matca-Sporting Liești 0-3, Sporting Tecuci-Bujorii Târgu Bujor 3-0, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți 5-2, Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești 4-6, Avântul Vânători a stat. 
În clasament cu 6 etape înainte de final avansul liderului scade la 8 puncte, Juventus Toflea are 69 de puncte, din 22 de jocuri, iar urmăritoarele Muncitorul Ghdigeni 61 de puncte din 23 de jocuri, Metalosport 60 de puncte din 23 de jocuri, Unirea Braniștea și Quantum Club câte 57 de puncte din 22 de jocuri. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni, Metalosport-Sporting Tecuci, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești, Avântul Drăgănești-Avântul Matca, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Sporting Liești-Unirea Braniștea, Fulgerul Smulți-stă. 
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal