FOTBAL: Sporting Liești întâlnește campioana județului Vaslui la baraj

5

Federația Română de Fotbal a stabilit programul jocurilor de baraj pentru promovarea în liga a III-a și AJF-urile organizatoare a meciurilor de baraj. Astfel, campioana județului Galați, Sporting Liești va întâlni la baraj campiona județului Vaslui. Barajul de promovare în liga a III-a este programat să se dispute miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30, la Bacău în organizarea Asociației Județene de Fotbal din județ. Pentru aflarea adversarei de la baraj, gălățenii mai au de așteptat, în campionatul ligii a IV-a Vaslui s-a ajuns în play-off, iar printre favoritele la câștigarea titlului sunt Juventus Fălciu și FC Gârceni. 

La precedenta ediție a barajului de promovare în liga a III-a, Sporting Liești a susținut meciul de baraj la Huși (județul Vaslui) cu CSM Moinești și a pierdut 5-0, deși la pauză scorul a fost egal 0-0, iar primul gol a fost marcat de băcăuani în minutul 50. 

Altfel, în acest sezon la Galați se va disputa un meci de promovare în liga a III-a, FRF a stabilit ca echipele campioane din județele Brăila și Tulcea să dispute barajul la Galați în organizarea AJF Galați. La 19 iunie, de la ora 17.30, la Galați se vor întâlni Compet Cireșu (cu 4 etape înainte de finalul ligii a IV-a Brăila, fosta echipă de liga a III-a retrogradată sezonul trecut alături de Politehnica Galați de pe locul 13, este matematic campioană) și  Unirea Casimcea ( cu 2 etape înainte de final, în liga a IV-a Tulcea, Unirea Casimcea conduce cu 10 puncte avans).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal