FOTBAL: Spoting Liești campioană în liga a IV-a Galați

3
Miercuri în liga a IV-a Galați s-a disputat etapa a XXVI-a, rundă intermediară. În această etapă liderul Sporting Liești, a câștigat din nou la un scor mare 11-0 pe terenul celor de la Sporting Tecuci și cu 4 etape înainte de final a devenit campioana ligii a IV-a Galați. După XXVI de etape din liga a IV-a, Sporting Liești conduce cu 72 de puncte din 24 de jocuri, fără înfrângere, golaveraj 147-21. Principala urmăritoare a campioanei de sezonul trecut dar și din actualul sezon, Metalosport are 63 de puncte din 25 de jocuri. Victoriile la peste 10 goluri marcate nu sunt o noutate pentru campioni, în acest sezon echipa pregătită de Doru Buciumeanu a mai marcat peste 10 goluri în alte două jocuri, 11-1 cu Unirea Braniștea și 16-0 scorul campionatului cu Viitorul Costache Negri.
Celalalte rezultate ale etapei intermediare: Gloria Ivești-Metalosport 0-1, Fulgerul Smulți-Bujorii Târgu Bujor 3-1, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești 5-2, Avântul Matca-Juventus Toflea 0-2, Quantum Club Galați-Avântul Vânători 3-3, Muncitorul Ghidigeni a stat. În clasament pe locul 2 este Metalosport cu 63 de puncte, locul 3 este ocupat de Quantum Club Galați cu 43 de puncte iar locul 4 este ocupat de Juventus Toflea cu 43 de puncte.  
Etapa viitoare sunt programate meciurile: sâmbătă, 18 mai, Metalosport-Fulgerul Smulți, Juventus Toflea-Unirea Braniștea; duminică, 19 mai, Sporting Liești-Gloria Ivești, Avântul Drăgăneşti-Sporting Tecuci, Juventus Toflea-Unirea Braniștea, Victoria Independența-Avântul Matca, Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați, Bujorii Tîrgu Bujor-stă.  
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal