FOTBAL: Un nou succes la scor pentru Sporting Liești

5

În etapa a XXV-a din liga a IV-a Galați, liderul și campioana en-titre, Sporting Liești a mai înregistrat o victorie la scor, campionii au trecut pe teren propriu de Unirea Braniștea (locul 6) cu 11-1! și au ajuns la un număr record de goluri marcate 136 și doar 21 primite. Celalte rezultate ale etapei: Metalosport-Sporting Tecuci 4-2, Victoria Independența-Quantum Club Galați 2-2, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești 4-6, Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri 7-2, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni 3-1, Fulgerul Smulți a stat. 
Sporting Liești conduce detașat în continuare fără înfrângere, 69 de puncte din 23 de jocuri, golaveraj 136-21, locul secund este ocupat de Metalosport cu 60 de puncte din 24 de jocuri, iar podiumul este încheiat de Quantum Club Galați cu 42 de puncte din 24 de jocuri. Locurie de retrogradare, ultimele două, sunt ocupate de Bujorii Târgu Bujor cu 14 de puncte din 24 de jocuri și Avântul Matca, 14 puncte din 23 de jocuri, în lupta pentru evitarea retrogradării mai este angrenată și Viitorul Costache Negri cu 17 puncte din 24 de jocuri.  
Etapa viitoare sunt programate meciurile din etapa a XXVI-a din XXX: Sporting Tecuci-Sporting Liești, Gloria Ivești-Metalosport, Quantum Club Galați-Avântul Vânători, Fulgerul Smulți-Bujorii Târgu Bujor, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești, Avântul Matca-Juventus Toflea, Viitorul Costache Negri-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal