FUTSAL: United întâlnește luni campioana în semifinalele ligii I

3
Ajunși pentru al patrulea sezon consecutiv în semifinalele ligii I, fotbaliștii de la United vor juca în penultimul act al campionatului cu eterna adversară a gălățenilor din fazele superioare ale cupei și campionatului, City us Târgu Mureș. Primul meci din confruntarea cu echipa campioană se va disputa luni, 20 mai, de la ora 18.00, pe terenul mureșenilor, „Sala Sporturilor” din Târgu Mureș. Șansele trupei lui David Asandei de a trece de campioană sunt destul de mici, echipa din Târgu Mureș nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon și nici nu a înregistrat nici un meci egal, a terminat sezonul regulat cu maximum de puncte iar în sferturi a trecut de Clujana Cluj Napoca cu 21-6 la general. United a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, iar în prima etapă din play-off a învins cu 15-6 la general ACS Odorheiu Secuiesc. 
Ultima victorie a gălățenilor în fața celor de la Târgu Mureș datează
din 26 aprilie 2010, când în semifinalele ligii I (aceiași fază a competiției în care se vor întâlni și luni), United a învins la
Galați, echipa din Târgu Mureș cu 3-2. În sezonul regulat City us a învins de două ori United, 7-5 la Galați și 9-4 la Târgu Mureș. În cealaltă semifinală a ligii I se vor întâlni Spicom Sfântu Ghoerghe și Smart Bucureși. Jocul de la Târgu Mureș va fi arbitrat de Andrei Ioniță din București și Marius Nastasa din Piatra Neamț.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal