FUTSAL: United-Smart București, în finala mică a ligii I

3
Pentru al doilea sezon consecutiv United va juca în finala mică a ligii I, finală în care sunt puse în joc medaliile de bornz. În ultimul meci al sezonului, gălățenii eliminați în semifinale de campioana City us Târgu Mureș, după 4-8 la Târgu Mureș și 5-9 la Galați, vor juca cu cealaltă învinsă din semifinale Smart București. Nou promovata din capitală a fost învinsă în semifinale cu 2-0 la general de vicecampionii de la Spicom Sfântu Gheorghe, 3-4 la Sfântu Gheorghe și 3-6 la București, în returul semifinale pe lângă înfrângere bucureștenii au suferit o pierderea grea, ex-gălățeanul Marian Șotârcă s-a accidentat și a fost transportat la spital.

În sezonul regulat United și Smart București s-au întâlnit de două ori, ambele dispute au fost câștigate de bucureșteni, la Galați s-au impus cu 8-4 iar la București au câștigat la limită 3-2, de remarcat că în ambele dispute la pauză scorul a fost egal, 2-2 la Galați și 0-0 la București.

Finala mică a ligii I nu este o noutate pentru gruparea gălățeană, în cei aproape 10 ani de existență United a mai juct de două ori pentru medaliile de bronz, de fiecare dată  au pierdut, prima finală mică a fost în sezonul 2009-2010, când la Brașov, în deschiderea finalei mari design Construct Brașov-City us Târgu Mureș, au pierdut 6-2 finala mică cu Concordia Chiajna, iar a doua prezență în finala mică a fost sezonul trecut la Târgu Mureș, în deschiderea finalei City us Târgu Mureș-Spicom Sfântu Gheorghe, au pierdut la limită 5-6 cu ACS Odorheiu Secuiesc. Finala mică din acest sezon se va disputa marți, 11 iunie, de la ora 17.30, la Sfântu Gheorghe în deschiderea returului finalei Spicom Sfântu Gheorghe-City us Târgu Mureș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal