RUGBY: Eșec la limită pentru RCM Galați la turneul final U 17

4
http://3.bp.blogspot.com/-BZlBu8N5HYs/UZuu25w-kuI/AAAAAAAAJCM/njyXJxVOCY0/s1600/RCM+GL+U18.jpgÎn cea de a doua zi competițională de la turneul final al Diviziei Naționale U 17, RCM Galați a pierdut la limită 16-19, jocul cu Arieșul Mihai Viteazu Cluj. Gălățenii au condus pe toată durata partidei, la pauză aveau avantaj minim 6-5, prin punctele marcate de Antonel Munteanu din două lovituri de pedeapsă. În repriza secundă gălățenii au avut avantaj 16-5, prin punctele marcate de Antonel Munteanu lovitură de pedeapsă și transformare și Daniel Părvu eseu, dar nu au putut menține avantajul și la ultima fază a meciului cei de la Arieșul au marcat un eseu transformat și au câștigat meciul. În partea a doua ambele echipe au evoluat în XIII, dar avantajul oamenilor în plus a fost fructificat de clujeni.

În urma înfrângerii de astăzi gălățenii au ieșit din lupta pentru medalii și vor juca în finala pentru locurile 5-6 cu ocupanta locului 3 din grupa albastră. Vineri se vor disputa meciurile din ultima etapă a grupelor dar RCM Galați va sta din cauza retragerii celor de la Pașcani.

RCM Galați: 15. Octavian Gospodinov, 14. Geroge Mustașă, 13. Cristian Jipanu, 12. Danian Costel, 11. Mădălin Toader, 10. Antonel Munteanu, 9. Marian Pavel, 8.Lili Pochișcanu, 7. Daniel Pârvu, 6. Iulian Răducan, 5. Alin Alexe, 4. Rareș Hiuan, 3. Valentin Szabo, 2. Adrian Chiper, 1. Ioan Maravela. Rezrve: Mocanu, Panainte, Stoleriu, Roman, Căpitănenau, Dumitru, Sălcianu. Antrenor: Dorian Secuianu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal