RUGBY: Juniorii U 16 de la RCM Galați debutează luni la turneul final

4

Pe lângă echipele U 17 și U 18 de la RCM Galați calificate la turneul final, gruparea de pe „Municipal” va participa și la turneul final din Divizia Națională de Juniori U 16. În perioada 3-9 iunie, la Constanța, în organizarea clubului Tomitanii, echipa U 16 de la RCM Galați, câștigătoarea fazei regionale Moldova din Divizia Națională de Juniori U 16, va paticipa la turneul final alături de alte 5 echipe. Adversarele gălățenilor de la turneul final U 16 sunt celelalte căștigătoare ale fazelor regionale, echipe ce provin din centre de rugby puternice precum: CS Tomitanii Constanța-gazdele turneului, CSA Steaua București-campioana de anul trecut, CSO Pantelimon, RCM Timișoara și CSM Baia Mare.    
În cadrul turneul final de la Constanța, echipele vor fi împărțite în 2 grupe, roșie și albastră, și vor juca după sistemul fiecare cu fiecare. După meciurile din grupe echipele clasate pe locul 1 vor juca direct în finala mare, iar echipele de pe locurile 2 vor juca în finala pentru medaliile de bronz. Componența celor două grupe va fi stabilită prin tragere la sorți, la ședința tehnică de duminică, 2 iunie.
La precedenta ediție a tuneului final U 16, RCM Galați a terminat pe locul 7 (din 8), în finala pentru locul 7, RCM Galați a trecut de echipa Grupului Școlar Unirea Pașcani cu 11-0. Rezultatele din grupă ale gălățenilor de sezonul trecut au fost: 5-15 cu CS Tomitanii Constanța, 0-8 cu Arieșul Mihai Viteazul și 12-39 cu Flamingo Bucureşti.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal