RUGBY: RCM Galați începe sâmbătă returul

13
Deși sâmbătă s-a disputat ultima etapă din turul Diviziei Naționale de Seniori, divizia secundă de rugby nu intră în pauză.  Până la pauza de vară în DNS mai sunt programate 3 etape, în care RCM Galați va întâlni echipele din fruntea clasamentului, 2 meciuri le vor juca pe teren propriu și unul în deplasare. Primul meci în retur, gălățenii îl vor juca sâmbătă, 25 mai, de la ora 15.00, pe „Municipal” liderul diviziei Poli Agro Iași. După ce vor înfrunta liderul pentru gălețeni urmează deplasarea de pe terenul echipei de pe locul 2 la finalul turului, Stejarul Buzău, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 13.00. Ultimul meci înaintea vacanței, gălățenii îl vor juca pe teren propriu cu Știința Petroșani, locul 4 la finalul turului, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 10.00. 
Revenirea la jocuri de după vacanță este programată la începutul lunii august, sâmbătă, 3 august, RCM Galați va juca la Suceava cu Bucovina. Apoi până la finalul fazei de calificare (sezonul regulat), RCM Galați va mai juca trei meciuri, două dintre ele pe teren propriu, sâmbătă, 10 august, pe „Municipal” va veni CSU AV Arad și sâmbătă, 17 august, cu RC Bârlad, în ultima etapă a sezonului regulat RCM Galați va juca la CS Năvodari, sâmbătă, 24 august. 
La finalul sezonului regulat primele 4 clasate vor juca in play-off iar echipele de pe locurile 5-8 vor juca în play-out. În play-off/play-out, cele 4 echipe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare tur-retur. Meciurile din play-off/play-out vor debuta la 31 august și se vor termina în 5 octombrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal