RUGBY: RCM Galați U 17 și-a aflat adversarele de la turneul final

6
Calificați la turneul final de pe locul secund din grupa Moldova Sud , RCM Galați a aflat adversarele cu care se vor duela pentru medalii la turneul final. Alături de RCM Galați, vicecampioana ediției trecute a Diviziei Naționale de Juniori 17, din grupa Moldova Sud la turneul final s-a mai calificat CS Școlar Tecuci, din Moldova Nord, GR CSU Pașacani, din grupa Muntenia, Steaua București și CFR Constanța, iar din Transilvania la turneul final vor participa RCM Timișoara și CS Arieșul Cluj Napoca. Cea de a opta echipa care va paticipa la turneul final se va alege dintre ACS Flamingo București și CSȘ Bârlad, în urma unui joc de baraj.

Turneul final al DNJ U 17, se va disputa în perioada 27 mai-2 iunie, la
București în organizarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. La turneul final cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe (roșie și albastră) a câte 4 echipe. La finalul grupelor, echipele de pe locul 1 vor juca direct în finala mare, echipele de pe locurile 2 vor juca pentru locurile 3-4, cele de pe 3 pentru locurile 5-6 iar echipele de pe locul 4 vor juca pentru locurile 7-8.

La precedenta ediție a turneului final a Diviziei Naționale de Juniori U 17, RCM Galați a fost repartizată în grupa roșie, trupa lui Marius Secuianu a câștigat grupa cu rezultatele: 14-0 cu Viitorul Cluj Napoca, 27-8 cu Cleopatra Mamaia, 0-5 cu Metrorex București, iar în finala mare au cedat 3-10 (la pauză 3-3) cu Steaua București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal