RUGBY: RCM Galați U 18 a aflat adversarele de la turneul final

9
Calificați la turneul final al Diviziei Naționale de Juniori  U 18 de pe primul loc în grupa Moldova, rugbiștii gălățeni, vicecampioni ediția trecută în DNJ U 17, au aflat adversarele din ultima fază a DNJ U 18. La turneul final vor participa 8 echipe din cele 3 grupe regionale. Din grupa Moldova la turneul de elită alături de RCM Galați s-au mai calificat:  LPS Focșani, locul 2 în grupă și CS Școlar Bârlad, locul 3. Din grupa Muntenia de pe primul loc la turneul final s-a calificat Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, urmată în ordine de CTMR TF  (Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare) București și CSO (Clubul Sportiv Orășenesc) Pantelimon. Grupa Transilvania trimite la turneul final o singură echipă, CSM Baia Mare.

A opta echipă care va participa la turneul final va fi cunoscută în urma unui turneu de baraj la care vor participa trei echipe, locul 4 din grupa Moldova, CSȘ Gura Humorului, locul 4 din grupa Muntenia, LPS Constanța și locul 2 din Transilvania, CSȘ Viitorul Cluj Napoca.

Turneul final se va disputa în perioada 10-16 iunie, la București în organizarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. La turneul final, cele 8 echipe vor fi împărțite în două grupe, roșie și albastră și vor juca după sistemul fiecare cu fiecare. La finalul grupei, echipele de la primul loc vor juca direct în finala DNJ U18, echipele de pe locul 2 vor juca pentru medalia de bronz, iar celelalte echipe vor juca pentru stabilirea ierarhiei finale în DNJ U18.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal