RUGBY: Sâmbătă, ultima deplasare înaintea vacanței pentru RCM Galați

5
După ce în prima etapă din retur, Rugby Club Municipal Galați a înfruntat pe teren propriu liderul, jocurile dificile din debut de retur continuă pentru gălățeni, iar în etapa a II-a, gălățenii vor juca cu echipa de pe locul 2, Stejarul Buzău. Sâmbătă, de la ora 13.00, stadionul „Constructorilor” din Buzău, găzduiește înfruntarea dintre trupa lui Marius Secuianu și viceliderul Diviziei Naționale de Seniori, RC Stejaru Buzău. 
 
Gălățenii abordează meciul cu viceliderul cu lotul decimat de suspendări și accidentări, vor lipsi suspendați: mijlocașul la deschidere
Marin Marian, pilierul Gigi Cloșca, pilierul Mitică Trandafir, jucătorul din linia a III-a Ionuț
Cosmiuc, iar din cei accidentați în meciul cu liderul, va lipsi Bogdan Păduroiaca.
 
În tur la debutul în DNS pentru gălățeni, stejarii buzoieni s-au impus cu 15-32, la pauză 5-18, gălățenii fiind la un eseu de punctul bonus, au marcat 3 încercări buzoienilor. În clasamentul DNS, RCM Galați este pe locul 8 cu 5 puncte, 1 victorie, 7 înfrângeri, esaveraj 119-243, 2 puncte bonus, 1 punct penalizare, stejarii buzoieni sunt pe locul 2 cu o singură înfrângere, în meciul cu liderul Poli Agro Iași. Deplasarea de la Buzău este ultima înaintea vacanței de vară pentru RCM Galați, în ultimul meci înaintea vacanței RCM Galați va juca pe teren propriu cu Știința Petroșani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal