CICLISM: Editia din 2013 a “Micii Bucle” trece prin Galati

3

In perioada 30 iunie-6 iulie, se va desafasura editia cu numarul 50 din “Mica Bucla”, Turul Ciclist al Romaniei. Editia din acest an a turului cuprinde 6 etape iar una dintre ele cea de a 5-a (penultima) se va opri la Galati. Etapa care se va opri la Galati porneste de la Vaslui, vineri, 5 iulie, in jurul orei 11.00 iar sosirea este programata in Galati, vineri, 5 iulie, in jurul orei 15.30. Runda in care caravana va poposi la Galati masoara 188 de kilometri, este etapa de plat si cuprinde 3 sprinturi intermediare la Barlad, Tutova si Tecuci. 

Prima localitate galateana prin care caravana va trece este comuna Priponesti. Apoi pana la Galati traseul continua prin localitatile: Berheci-Munteni-Tecuci-Draganesti-Barcea-Umbraresti-Ivesti-Liesti-Hanu Conachi-Tudor Vladimirescu- Vames-Piscu-Independenta-Branistea-Sendreni-Movileni-Galati. 
La editia din acest an a “Micii Bucle” vor participa 18 echipe, din care 4 din Romania: Dinamo Mazicon Bucuresti, Tusnad Cicling Team, Petrolul Ploiesti si Echipa Nationala a Romaniei, 1 din Republica Moldova (Echipa Nationala). Celelalte echipe participante sunt: Kloss Cyclin Team Ucraina, Hermus 1896 Troyan Bulgaria, Cycling Team Friuli Italia, RPM Team Ecuador, Utensilnord Ungaria, Brisaspor Turcia, Metalc Cycling Team Serbia, SP Tabelwere Grecia, Vini Fantini Italia, Start Trigon Cycling Team Argentina, Wilton Care 4 Bikes Olanda, Team Ur Krostitzer Univega Germania, Rutier Dakkapellen Wieleream Olanda. 
Rutierii se vor lupta in tur sa obtina unul din cele 6 tricouri distinctive, tricoul galben, liderul clasamentului general, tricoul alb liderul clasamentului pe puncte, tricoul verde, cel mai bun catarator, tricoul rosu, cel mai bun sprinter, tricoul albastru, cel mai bun ciclist roman, tricoul alb, cel mai bun rutier roman sub 23 de ani. 
Un lucru interesant la editia din acest an a turului este ca presedintele Federatiei Romane de Ciclism, Eduard Carol Novak, va concura pentru unul din tricourile distinctive alaturi de echipa sa Tusnad Cycling Team. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal