FOTBAL: Finala cupei se va juca la Ghidigeni !

7

Desi municipiul Galati beneficiaza de mai multe de terenuri bune calitativ, finala fazei judetene a cupei a fost exilata la Ghidigeni. In ultima faza a competitiei KO, campionii de la Sporting Liesti, grupare recent promovata in liga a III-a si revelatia ultimei editii a ligii a IV-a Quantum Club Galati, locul 3 la finalul sezonului din liga a IV-a Galati, se vor duela pentru trofeul Cupei Romaniei, pe stadionul “Comunal” din Ghidigeni, sambata, 22 iunie, de la ora 17.30.

Pana in finala cele doua echipe au trecut 3 tururi, campionii au intrat in turul 4 si au eliminat Vointa Cismele dupa 1-0 pe terenul Vointei. In sferturi campionii au invins la scor de neprezentare Unirea Branistea cu 3-0 iar in semifinale au trecut de cel mai greu adversar Metalosport, cu 4-2, la pauza 3-1 principala adversara in lupta pentru titlul din liga a IV-a. La primul sezon in liga a IV-a, cei de la Quanttum au reusit clasarea pe locul 3 dar si calificarea in ultimul act al cupei. Pana in finala Quantum Club  a eliminat 3 echipe, toate meciurile au fost castigate de galateni dupa prelungiri sau lovituri de deparajare. In turul 4, Quantum a eliminat Avantul Vanatori cu 3-2, in sferturi au trecut de cei de la Fulgerul Smulti cu 4-3 iar in semifinala au eliminat Gloria Ivesti cu 4-2 dupa loviturile de departajare.

Sezonul trecut cele doua adversare din finala s-au oprit in sferturi, Sporting Liesti a fost eliminata de Sporting Tecuci, dupa 2-1 pe “Municipalul” tecucean iar Quantum Club, pe atunci echipa de liga a V-a, a fost oprita de Fulgerul Smulti cu acelasi scor 2-1. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal