FOTBAL: Liestiul reprezinta judetul in primul tur al Cupei Romaniei

4

Dupa ce au reprezentat cu brio judetul Galati la barajul de accedere in liga a III-a, obtinand promovarea dupa victoria cu 5-3 in fata celor de la FC Garceni Vaslui, campionii  de la Sporting Liesti vor reprezenta judetul Galati si in primul tur national al Cupei Romaniei. Gruparea din Liesti si-a trecut in cont al doilea trofeu stagional sambata, la Ghidigeni, cand au trecut cu 4-1 de Quantum Club Galati si au obtinut dreptul de juca in primul tur national al competitiei KO. 

In turul I national al cupei, Sporting Liesti va intalni una din echipele castigatoare din judetele limitrofe, printre adversarii celor de la Liesti in primul tur al cupei ar putea fi: Compet Ciresu-detinatoarea cupei in judetul Braila, National Golesti-echipa care s-a impus in faza judeteana din Vrancea, Izbanda Mihail Kogalniceanu-detinatoarea cupei in judetul Tulcea sau chiar FC Garceni, daca echipa campioana in Vaslui se va impune si in cupa.

La precedentele editii ale Cupei Romaniei, castigatoarele fazei judetene Galati s-au oprit in primul tur, sezonul trecut Sporting Tecuci a pierdut pe “Municipalul” tecucean calificarea in turul secund, la limita 2-3 in fata celor de la Compet Ciresu. In sezonul 2011-2012, Gloria Ivesti a pierdut calificarea pe propria arena “Nicu Nour”, 3-6 cu vrancenii de la CSM Focsani. In sezonul 2010-2011, castigatoarea cupei Avantul Vanatori a fost elimnata din cupa de satelitul FCM Dunarea, cei de la Vanatori au parasit cupa fara sa joace meciul cu satelitul echipei de liga a II-a, din cauza unor neintelegri privind locul de disputare al meciului. Si in sezonul 2009-2010, castigatoarea fazei judetene a cupei FCM Dunarea II, a jucat in primul tur cu o echipa din Galati, satelitul echipei de liga secunda a fost eliminat in primul tur de Politehnica Galati.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal