FOTBAL: Sâmbătă și duminică, penultima etapă din liga a IV-a

3
Liga a IV-a gălățeană programează în acest weekend meciurile din etapa a XXIX-a, penultima. Miza jocuriloor din ultimele două etape constă în aflarea echipelor ce vor retrograda (cel puțin sportiv), în lupta pentru rămânerea în liga a IV-a sunt angrenate 3 echipe, Bujorii Târgu Bunjor, locul 15 cu 14 puncte, din 25 de jocuri, Avântul Matca, locul 14 cu 17 puncte din 26 de jocuri și Viitorul Costache Negri, locul 13 cu 20 de puncte din 27 de jocuri.
Sporting Liești-Bujorii Târgu Bujor, duminică, ora 18.00, în tur 10-0;
Dintre cele 3 echipe implicate în lupta pentru  supraviețuire misiunea cea mai dificilă, în etapa curentă, o au cei de la Bujorii Târgu Bujor, ultima clasată se va deplasa pe terenul campioanei ultimelor două ediții, neînvinsă în acest sezon, Spoting Liești, echipă ce marchează în medie peste 6 goluri pe meci. 
Muncitorul Ghidigeni-Avântul Matca, duminică, ora 18.00, în tur 3-5;
Spre deosebire de Bujorii care se vor duela cu echipa campioană, cei de la Matca au șansa de a se menține în liga a IV-a, dacă vor învinge Muncitorul Ghidigeni, echipă ce abordează liniștită finalul de sezon de pe locul 11. 
Quantum Club Galați-Viitorul Costache Negri, duminică, ora 18.00, stadion „Siderurgistul”, în tur 2-2;
Pentru a nu trăi cu emoții ultima etapă a sezonului, în care vor sta din cauza numărului impar de echipe, Viitorul din Costache Negri trebuie să învingă duminică la Galați, revelația acestui sezon de liga a IV-a Quantum Club. La primul sezon în liga a IV-a cei de la Quantum Club, sunt aproape de a termina pe locul 3. 
Avântul Drăgănești-Fulgerul Smulți, duminică, ora 12.00, în tur 4-2;
După ce au fost eliminați din Cupa României, de o echipă de liga a V-a, Avântul din Drăgănești încearca consolidarea locului 7 în ierarhia ligii a IV-a amenințat timid de către cealaltă dezamăgire a etapei de cupă, Sporting Tecuci. 
Juventus Toflea-Gloria Ivești, sâmbătă, ora 12.00, în tur 1-12;
Cele două grupări care se vor confrunta pe stadionul „Comunal” din Brăhășești, se lupta pentru un loc mai sus în clasament, cei de la Toflea sunt în luptă cu gălățenii de la Quantum pentru un loc pe podium în timp ce Gloria Ivești trage pentru locul 5. 
Victoria Independența-Sporting Tecuci, duminică, ora 12.00, în tur 0-2; 
Aparent fără miză, în jocul de la Independența cele două echipe se vor lupta pentru locul 8, ocupat momentan de Sporting Tecuci cu 34 de puncte, cei de la Idependența sunt pe locul 9 cu 32 de puncte. 
Avântul Vânători-Unirea Braniștea, duminică, ora 14.00, în tur 0-0;
În penultima etapă a sezonului, Avântul Vânători și Unirea Braniștea luptă pentru un loc mai sus în clasament, Unirea Braniștea are șanse la ocuparea ultimului loc pe podium iar cei de la Vânători pentru un loc la mijlocul clasamnetului.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal