FOTBAL: Sporting Liesti joaca miercuri barajul pentru liga a III-a

3
Pentru al doilea sezon consecutiv campionii de la Sporting Liesti isi vor juca sansa de a promova in liga a III-a. Miercuri, de la ora 17.30, stadionul “Letea” din Bacau gazduieste barajul de accedere in liga a III-a intre campionii de la Sporting Liesti si campionii judetului Vaslui, FC Garceni. La jocul de baraj din acest sezon campioana galateana porneste ca favorita, asta si pentru ca este neinvinsa in acest sezon in timp ce adversarii de la Garceni au castigat liga a IV-a din judetul Vaslui dupa o serie de contestatii depuse de adversare. 
Jocul de la bacau va fi arbitrat de Lucian Rusandru din Sfantu Gheorghe, asistat la cele doua linii de Sebastian Gheorghe din Suceava si Imre Laszlo Bucsi din Sfantu Gheorge. Observatori au fost delegati: Emil Lupescu din Iasi si Cristinel Rusu din Focsani. 
 Altfel, Asociatia Judeteana de Fotbal Galati organizeaza meci de baraj pentru liga a III-a, miercuri, de la ora 17.30,  pe stadionul “Ancora-Zoltan David” se vor lupta pentru un loc in liga a III-a, vicecampioana judetului Tulcea, Izbanda Mihail Kogalniceanu si campioana din Braila, Compet Ciresu. In brigada de arbitri ce vor oficia la acest joc se regasesc si doi arbitri galateni, centralul Marius Bocaneala si asistentul Liviu Ciubotariu, celalalt asistent va fi Liviu Florin Burlacu din Urziceni. Observatori au fost delegati: Stefan Stana din Bucuresti si Liviu Seceanu din Galati. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal