FOTBAL: Sporting Liești se impune în ”finala” din semifinalele cupei

4
Campionii de la Sporting Liești au mai făcut un pas spre event. În semifinalele fazei județene a Cupei României, campionii au învins cu 4-2 rivalii de la Metalosport. Campionii au tranșat calificarea în favoarea lor încă din prima parte pe care au terminat-o în avantaj 3-1. Scorul a fost deschis în minutul 17 din lovitură de la 11 metri, contestată îndelung de cei de la Metalosport. După marcarea golului campionii s-au dezlănțuit și au marcat până la 3-0. Cei de la Metalosport au perforat poarta campionilor pentru prima oară în minutul 41 după o serie de încercări eșuate, cea mai mare a fost în minutul 25 când  au  beneficiat de o lovitură liberă de la linia de 16 metri, trimisă direct în bară. La faza premergătoare loviturii libere cei de la Metalosport au cerut vehement lovitură de la 11 metri.
Partea secundă a fost mult mai întreruptă, de fiecare dată când balonul depășea spațiul de joc acesta revenea în teren după perioade lungi de timp din cauza lipsei migiilor de rezervă dar și din cauza lipsei copiilor de mingii. Jocul a început dur cu 3 cartonașe galbene în primele 5 minute, pentru faulturi destul de dure. În minutul 55 cei de la Metalosport au irosit o nouă șansă de a reduce din handicap ratând o lovitură de la 11 metri. În replică campionii au mai marcat încă o dată în minutul 75 și au tranșat definitiv soarta calificării în finală. La faza imediat următoare, cei de la Metalosport au închis tabela și su stabilit scorul final 4-2. 
 
Campionii de la Sporting Liești sunt aproape de a cuceri al doilea trofeu stagional după titlul din liga a IV-a.  În finla județeană a cupei, Sporting Liești va juca cu învingătoarea dintre Gloria Ivești și Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal