FOTBAL: Sporting Liești termină fără înfrângere sezoul în liga a IV-a

5
În liga a IV-a Galați s-a disputat sâmbătă și duminică, ultima etapă din liga a IV-a Galați. Ultima rundă a programat derby-ul dintre campionii de la Sporting Liești și vicecampionii de la Metalosport. Derby-ul a fost câștigat de campioni cu 4-2 si echipa din Liești a terminat sezonul fără înfrângere, cu maximum de puncte 84 și cu un golaveraj impresionant 179 goluri marcate-25 încasate. Surpriza ultimei runde s-a înregistrat la Târgu Bujor, unde retrogradata Bujorii a terminat la egalitate 4-4 jocul cu Avântul Drăgănești (locul 7). Celelalte rezultate ale etapei: Fulgerul Smulți-Juventus Toflea 0-3, Gloria Ivești-Victoria Independența 7-2, Sporting Tecuci-Avântul Vânători 3-0, Unirea Braniștea-Muncitorul Ghidigeni 4-1. 
Cel mai important meci al etapei în care se va juca cea de a doua echipă retrogradată din liga a IV-a, Avântul Matca-Quantum Club Galați a fost amânat, din cauza terenului impracticabil de la Matca. Ierarhia finală în liga a IV-a Galați arată astfel: 1. Sporting Liești 84 de puncte, 2. Metalosport 66 p, 3. Juventus Toflea 50 p, 4. Quantum Club Galați 49 de puncte din 27 de jocuri, 5. Gloria Ivești 47 p, 6. Unirea Braniștea 47 p, 7. Avântul Drăgănești 42 p, 8. Sporting Tecuci 37 p, 9. Victoria Independența 35 p, 10. Avântul Vânători 34 p, 11. Muncitorul Ghidigeni 32 p, 12. Fulgerul Smulți 28 p, 13. Viitorul Costache Negri 20 p, 14. Bujorii Târgu Bujor 18 p, 15. Avântul Matca 17 puncte din 27 de jocuri. 
Pentru fotbalul județean din Galați urmează sferturile din Cupa României, barajul de promovare în liga a III-a a campionilor de la Sporting Liești și calificările campionilor de la juniori Juventus Toflea.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal