MINIFOTBAL: Atletico și Bronx s-au calificat în optimi

6
 
UPDATE: Atletico, a mai făcut un pas la turneul final al Cupei României, în optimi au învins cu 3-1 Total Hunedoara și s-au calificat în sferturi. Bronx, a pierdut la loviturile de departajare jocul din optimi cu Seroussi Iași, la finalul jocului gălățenii au contesta dreptul de joc al unui component al echipei ieșene, pe motiv că acesta ar fi jucător legitimat la un club de fotbal.  

Ziua a doua de la Cupa României la minifotbal de la Piatra Neamț a debutat cum nu se putea mai bine pentru cele două echipe gălățene participante la competiție.  Ambele echipe au câștigat jocurile disputate și au făcut pasul în optimi.Vicecampionii ligii „Viața Liberă”, Atletico au câștigat și ultimul meci al grupei, 2-1 cu FC Coriolan Bacău și a obținut calificarea de pe primul loc din grupa C, cu 3 victorii (3-1 cu Zimbrul Vaslui, 6-0 cu Info Târgoviște și 2-1 cu FC Coriolan Bacău) din 3 jocuri, 9 puncte, golaveraj 11-2. 

Deținătoarea cupei „Viața Liberă”, Bronx au făcut pasul în optimi în urma victoriei cu același scor 2-1, în fața celor de la Pertect Team Cluj Napoca. Cei de la Bronx au terminat grupa D cu 6 puncte, 2 victorii (2-1 cu Tiuca Timișoara, 2-1 cu Perfect Team Cluj Napoca) 1 înfrângere (3-4 cu Autoland Hosu) golaveraj 7-6, la egalitate de puncte cu adversarii de la Perfect Team Cluj Napoca. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal