MINIFOTBAL: Gălățenii se opresc în sferturi la Cupa României

4
 
Echipele gălățene participante în acest week-end la turneul final al ”Cupei României” de la Piatra Neamț nu au putut să facă pasul în semifinale. În sferturile competiției din orașul de sub Pietricica, deținătoarea cupei ”Viața Libeă”, Bronx a fost eliminată de mai vechea cunoștințiă Avantaje Deva. Hunedorenii au învins Bronx-ul gălățean cu 2-0. Cei de Bronx sunt la a doua înfrângere consecutivă în fața Avantajelor din Deva, la ediția trecută a turneului final al Campionatului Național de la Deva, în faza grupelor, Avantaje a învins Bronx cu 3-0.
Vicecampionii de la Atletico au părăsit turneul final al Cupei României, în urma loviturilor de depratajare. La finalul timpului regulamentar Atletico și Cora Pantelimon se aflau la egalitate 1-1, ial la loteria loviturilor de departajare cei de la Cora s-au impus cu 2-1.
La ediția din acest an, Atletico și Bornx, au egalat cea mai bună performanță a unei echipe gălățene la turneul final al cupei, la ediția inaugurală (2010) cei de la Știința Galați s-au oprit în aceiași fază a sferturilor de finală. În 2011, Ancora s-a oprit în faza grupelor, iar la precedenta ediție a competiției, Ajax s-a oprit în optimi după ce a fost învinsă la loviturile de departajare.
Pentru minifotbalul gălățean urmează turneul final al Campionatului Național, de la Hunedoara unde în perioada 4-7 iulie, cei de la Oțelul vor juca alături de alte 19 echipe de minifotbal din toată țara.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal