MINIFOTBAL: Otelul debuteaza sambata in preliminarii

22
 
Pentru a ajunge la turneul final al Campionatului National de Minifotbal, castigatoarea ligii de minifotbal “Viata Libera” Galati, Otelul va juca sambata, 22 inuine, in preliminarii. Campionii ligii locale de minifotbal au fost repartizati in grupa 1 preliminara si se vor duela pentru un loc la turneul final cu campioana din “Liga de Minifotbal” Focsani, Vointa Deep Serv si cea din Liga de Minifotbal Ilfov “TerraSport.ro”, Sport Klub Otopeni. Jocurile din preliminarii se vor disputa la Buzau pe terenul sintetic de la club Calcetto.

Meciul de debut al grupei preliminare se va juca de la ora 10.00, intre cele doua adversare ale galatenilor pentru un loc la turneul final, Vointa Deep Serv Focsani si Sport Klub Otopeni. De la ora 12.15, campionii galateni vor juca primul meci cu Sport Klub Otopeni. De la ora 14.30, Otelul va juca ultimul meci din grupa preliminara cu Vointa Deep Serv Focsani.
 Din pacate lotul “otelarilor” este descompletat de accidentari, lipseste capitanul echipei Bogdan Dima (capitanul echipei de futsal United, vicecampioana din 2011), varful echipei Alexandru Avram si Florin Grosu. 
La precedentele editii ale turneului final, campioanele din liga “Viata Libera” au trecut de preliminarii, dar s-au oprit in faza grupelor la tuneul final. Campioana de anul trecut Bronx, a trecut la baraj de Juventus Buftea si Inter Tulcea, in 2011, Atletico Aboz a eliminat Times Pub Focsani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal