MINIFOTBAL: Oţelul în grupa C la turneul final al campionatului

4
 
După ce la finalul săptămânii trecute Atletico și Bronx au ajuns până în sferturile ”Cupei României”, de vineri 5 iulie, până duminică 7 iulie, Oțelul, campionii ligii ”Viața Liberă” vor susține meciurile de la turneul final al Campionatului Național. Pentru turneul final al campionatului de la Hunedoara, Federația de Minifotbal a stabilit deja componența grupelor de la turneul final. 
În urma tragerii la sorți, campionii gălățeni de la Oțelul au fost repartizați în grupa C, alături de alte 4 echipe campioane, 3 echipe din zona Moldovei, Lis Affair Tomești Iași, OZ-ER Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman și echipa gazdă a turneului Phoenix Hunedoara. 
Oțelul a obținut calificarea la turneul final în urma barajul de la Buzău, unde a trecut de Sport Klub Otopeni cu 2-0 și Voința Deep Serv Focșanu cu 2-1. Dintre adversarele oțelarilor doar Phoenix Hunedoara, echipa gazdă, s-a calificat direct la turneul final fără să joace baraj, celelalte adversare au susținut meciurle de baraj la Iași, iar cei de la OZ-ER Golden Boys Bacău au beneficat de neprezentarea adversarilor din grupă, Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc și s-au calificat la turneul final fără a mai juca meciurle de baraj. În faza secundă a Campionatului Național de Minifotbal se califică primele două clasate din cele 4 grupe.
Lotul campioanei ligii ”Viața Liberă”, Oțelul, cu care se va prezenta la turneul de la Hunedoara: Florin Damian (portar, fost la United, liga I de futsal), Ionuț Tănase (portar), Bogdan Dima (căpitan, fost căpitan la United, futsal, liga I, vicecampionii din 2011), Florin Grosu, Alex Bartel, George Stoian, Valentin Stoian, Alexandru Potorac, Florin Sîrghe, Alexndru Avram (fost la FC Oțelul și FCM Dunărea), Ștefan Jubia, Alexandru Șerban, Costel Dumitru, Virgil Codreanu și Eugen Țampău.       
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal