MINIFOTBAL: Oțelul joacă preliminariile turneului final la Buzău

9

Câștigătoarea ligii de minifotbal „Viața Liberă” Galați, Otelul, va juca sâmbătă, 22 iunie, în preliminariile turneului final al Campionatului Național de Minifotbal. Campionii gălățeani vor juca pentru un loc la turneul final de la Hunedoara, la Buzău alături de campioanele din „Liga de minifotbal” Focșani, Voința Deep Serv și cea din Liga de minifotbal Ilfov „TerraSport.ro” , Sport Klub. Meciurile din grupa preliminară de la Buzău se vor juca sâmbătă, 22 iunie, iar la turneul final se califică echipa de pe primul loc. Primul meci se va juca de la ora 10.00 și va opune campioana gălățeană, Oțelul și pe cea din Focșani, Voința Deep Serv. De la ora 12.15, oțelarii vor juca cu cei de la Sport Klub. În ultimul meci al grupei Oțelul stă iar cedi de la  Voința Deep Serv și Sport Klub vor juca ultimul meci din grupă. 
La precedentele ediții ale turneului final al Campionatului Național de Minifotbal, campioanele gălățene au trecut de preliminarii dar s-au oprit în faza grupelor. În ediția 2010, campionii de la Atletico s-au calificat la turneul final de la Cluj Napoca  fără preliminarii, dar s-au oprit în faza grupelor după o victorie: 2-1 cu Arsenal Târgu Mureș și 2 înfrângeri: 5-2 cu EKA Trust Ploiești și 2-4 cu Avantaje Deva.
În 2011, pentru a ajunge la turneul final de la Timișoara, campioana gălățeană de atunci Atletico Abcoz, a eliminat în preliminarii campioana județului Vrancea, Times Pub Focșani, după 3-0 la Galați și 1-1 la Focșani. La turneul final câștigătoarea ligii „Viața Liberă” a înregistrat 3 înfrângeri din 3 jocuri, 2-4 cu SS Beko Brașov (după ce la pauză gălățenii conduceau cu 1-0), 2-4 cu Avantaje II Deva și 1-3 cu cei de la Sport Klub Târgoviște. 
La ediția de anul trecut câștigătoarea ligii „Viața Liberă”, Bronx a învins la baraj Juventus Buftea (4-1) și Inter Tulcea (6-2). În grupă cei de la Bronx s-au clasat pe locul 3 cu 6 puncte, golaveraj 8-10, 2 victorii (4-3 cu Old Forex Mediaş
(marcatori: Petrişor Tudosă 2, Cristian Baltă
şi Marius Humelnicu) şi 3-1 cu Nigeria Reşiţa (marcatori Nicuşor Ilie şi
Marius Humelnicu) 2 înfrângeri ( 0-3 cu  Avantaje Deva şi 1-3 cu Euro
Glia Nuşfalău). 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal