MINIFOTBAL: Otelul si-a aflat adversarele de la turneul final

7
 
Calificati la turneul final al Campionatului National de Minifotbal in urma turneului de baraj de la Buzau, castigatorii ligii “Viata Libera”, Otelul si-au aflat adversarii de la turneul final. In urma preliminariilor de la Buzau la turneul final s-au mai calificat campioanele din: Bucuresti-ABC United si Constanta-Doraly Mall. Preliminarii pentru calificarea la turneul final s-au mai disputat si la Zalau, de unde au obtinut calificarea campioanele din: Baia Mare-Smart, Satu Mare-Ros Albastrii si Targu Mures-Pandurii. La turneul final in urma preliminariilor de la Iasi au obtinut calificarea din zona Moldova campioanele din: Suceava-Railex, Bacau-OZ-ER Golden si Iasi-Lis Affair Tomesti. Ultimele echipe calificate la turneul final sunt campioanele din : Sibiu-Juventus, Arad-Old School Football, Targu Jiu- Dolce Vita si Craiova-Phoenix. 
 La turneul final s-au calificat direct 7 echipe, campioana en-titre Magic Iasi si Salamandra Zalau, Mav Glissando Timisoara, AS Fortuna Friends Buzau, CS Deva, AS Vispesti Ploiesti, echipe ce provin din campionatele cu cel mai bun punctaj in calasmentul national si gazdele turneului final Phoenix Hunedoara. 
Turneul final al Campionatului National de Minifotbal se va disputa in perioada 4-7 iulie, la Hunedoara. La turneul final cele 20 de echipe vor fi impartite in 5 grupe de cate 4 echipe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal