RUGBY: RCM Galați începe luni lupta pentru medalii la TF U 18

2

După două locuri 6 la turneele finale al Diviziei Naționale U 16 și U 17, rugbyștii juniori U 18 de la RCM Galați încearcă să salveze sezonul la nivel juvenil la RCM Galați, să obțină o medalie și începând de luni vor juca la turneul final al Diviziei Naționale de Juniori U 18. În cadrul turneului, ce se va disputa în perioada 10-16 iunie, la București în organizarea CSA Steaua București, gălățenii vor juca în grupă cu Liceul cu Program Sportiv Constanța, Colegiul Tehnic Material Rulant Transporturi Feroviare București și Clubul Sportiv Școlar Bârlad, fosta colegă de grupă din prima parte a sezonului a gălățenilor. 

Gălățeni pregătiți de Marius Secuianu vor debuta la turneul final luni, când vor întâlni CTMRTF București, miercuri, vor juca cu cei de la LPS Constanța iar vineri, vor susține ultimul meci al grupei cu CSȘ Bârlad. Duminică, sunt programate finalele, locul 1 din grupă va juca în finală, locul 2 în finala pentru medaliile de bronz iar locurile 3 și 4 din grupă vor juca pentru stabilirea ierarhiei finale.
RCM Galați U 18, s-a calificat la turneul final de pe primul loc din grupa Moldova cu 36 de puncte din 10 jocuri, 8 victorii, 2 înfrângeri, esaveraj 
179-113, 4 puncte bonus, una din înfrângeri a fost chiar pe teren propriu
0-31! cu adversara din grupă de la turneul final RC Bârlad.
În
lotul echipei se găsesc și patru componenți ai
echipei naționale U 18: Cristisan Boboc, Costel Manolache, Iulian Tihan și George Rusu, care au participat împreună cu echipa națională U 18 la începutul anului la Campionatul European.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal