RUGBY: RCM Galați U 16 în grupa albastră la turneul final

2
De luni, 3 iunie, până duminică, 9 iunie, baza sportivă „Badea Cârțan” din Constanța va găzdui meciurile din turneul final al Diviziei Naționale de Juniori U 16. La competiția juvenilă de la Constanța vor participa 7 echipe, reprezentante ale provinciilor istorice, ce vor fi repartizate în două grupe, roșie și albastră. 
Din Muntenia la turneul final s-au calificat: CSA Steaua București-campiona de anul trecut, CSO Pantelimon și CTMR TF  (Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare) București. Transilvania și Dobrogea vor fi reprezentate la turneul final de câte o echipă, din Transilvania la turneul final va juca CSM Baia Mare, iar din Dobrogea, CS Tomitanii Constanța-gazdele turneului. Moldova este reprezentată de  două echipe, CSȘ Bârlad și RCM Galați-câștigătoarea fazei regionale. 
În urma tragerii la sorți a programului, RCM Galați, antrenor Viorel Secuianu, a fost repartizată în grupa albastră alături de gazdele de la Tomitanii Constanța, CSM Baia Mare și CSO Pantelimon. Juniorii gălățeni vor debuta la turneul final luni, de la ora 10.00, în jocul cu CSM Baia Mare, miercuri, de la ora 11.00, vor juca cu CSO Pantelimon iar ultimul meci din grupă îl vor juca vineri, de la ora 11.00, cu gazdele de la Tomitanii Constanța. 
După ce se vor disputa  meciurile din grupe, echipele de pe primul loc vor juca direct în finala mare, locurile secunde din cele două grupe vor juca finala mică iar celelalte echipe vor juca pentru locurile de clasament. Echipa de pe locul 4 din grupa albastră (grupa RCM Galați) va ocupa la final locul 7. 
La precedenta ediție a tuneului final U 16 ( gruparea gălățeană a fost reprezentată de actuala echipă de la U 17), RCM Galați a terminat pe
locul 7 (din 8), în finala pentru locul 7, RCM Galați a trecut de echipa
Grupului Școlar Unirea Pașcani cu 11-0. Rezultatele din grupă ale
gălățenilor de sezonul trecut au fost: 5-15 cu CS Tomitanii Constanța, 0-8 cu Arieșul Mihai Viteazul și 12-39 cu Flamingo Bucureşti.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal